tisdag 25 november 2008

Inte långt kvar nu!

Nu är det 3 veckor kvar till vår vernissage och arbetet rullar på riktigt bra!

Igår var vi och städade vår fina lokal. Skitig och dan är den men snart är den i finfint skick. Vi har fått access till lokalen ända fram till den 17:e dec och vi är helnöjda.

I torsdags var vi på Nordik ute i Ingelsta för att samla ihop lite saker till vår utställning som vi skulle få låna av dem. Personalen på Nordik var grymt hjälpsamma och vi fick plocka ut precis allt som vi ville ha. Nordik kör t.o.m. ut grejerna till oss samma vecka som utställningen. Hur bra är inte detta? Som tack kommer vi att sätta upp deras logga på vår tacktavla som kommer finnas med i utställningen.

Denna vecka ska vi fortsätta med att samla in spons. Vi har lite nya stationer i vår uställning som ska påbörjas och göras färdigt. Vi ska även putsa på vår lokal lite till och börja ta dit saker som ska finnas med i vår utställning. Vi funderar även starkt på att dra dit sovsäckar då vi näst intill kommer att bo i vår lokal den sista veckan...

Vi har fotat oss. Vi kan inte säga att bilderna blev de bästa men vi har i alla fall bilder som ska komma upp i veckan. Vi har även fotat lite inne i lokalen.

Inga problem än så länge!

Inga kommentarer: